nieuws

Graaggedaan.nl bundelt krachten met Belgisch Slagersonline.be

Strategie 251

Graaggedaan.nl zet ruim zeven jaar na de lancering de volgende stap door samen te gaan met Belgische branchegenoot Localtomorrow NV, het bedrijf achter Slagersonline.be. Beide bedrijven zijn gespecialiseerd in online oplossingen voor bakkers, slagers, agf- en viswinkels en marktleider binnen hun eigen marktgebied.

Graaggedaan.nl bundelt krachten met Belgisch Slagersonline.be
Afbeelding: Graaggedaan.nl

‘Om voorop te blijven lopen, is het belangrijk om continu te investeren in het platform en de software erachter’, aldus Joep van Straalen, één van de oprichters van Graaggedaan.nl. ‘De samenvoeging met Localtomorrow NV zorgt voor een veel groter bereik van onze SAAS-oplossing. Hier profiteren onze Nederlandse klanten van. Ook op vlak van sales en marketing zijn we erg complementair en is er veel ruimte voor het creëren van synergieën.’

Slagersonline.be

Localtomorrow NV is het bedrijf achter onder andere Bakkersonline.be, Slagersonline.be, Meattime.be, Fishtime.be en Dorponline.be. Naast de activiteiten in België is het bedrijf ook actief in Spanje, Duitsland en Frankrijk.

V liegende start

Maxim Sergeant, ceo van Localtomorrow NV: ‘De samenwerking met Graaggedaan.nl zorgt voor een vliegende start in de Nederlandse markt en draagt bij aan onze ambitie om de Europese markt te bedienen met online oplossingen voor lokale verswinkels.’

Schaalvoordelen

De samenwerking focust zich dus in de eerste plaats op de potentiële schaalvoordelen op vlak van softwareontwikkeling. De oprichters en huidige directeuren van Graaggedaan.nl, Aart-Jan van der Kaaij en Joep van Straalen, blijven actief betrokken bij het bedrijf en blijven ook verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie.

Foto's

Reageer op dit artikel