nieuws

Slager Gerard Nettenbreijer gooit het roer om en wordt patatbakker

Strategie 1352

De voormalige slagerij van Gerard Nettenbreijer in Rotterdam is omgetoverd tot patatwinkel, waar hij samen met zijn zoon en dochter de scepter zwaait. ‘Omwonenden kunnen niet wachten op de opening en tikken regelmatig op de ruit om te vragen of het al bijna zover is’, zegt Nettenbreijer enthousiast.

Slager Gerard Nettenbreijer gooit het roer om en wordt patatbakker
Beeld: Bram Ladage

In het pand van de slagerij komt een vestiging van Bram Ladage. De bekende patatformule opent hier op dinsdag 27 februari een nieuwe vestiging. Op dinsdag 6 maart wordt de opening feestelijk gevierd met een heuse housewarming.

Carrièreswitch

Na 16 jaar slager aan de Schiedamseweg te zijn geweest, switcht Gerard Nettenbreijer van carrière. Hij ruilt zijn slagersmes in voor een patatsnijder en voorziet Rotterdam-West van verse frieten. ‘Om omgeschoold te worden van slager naar echte frietkoning ben ik in de leer gegaan bij andere franchisenemers, zij hebben mij alle fijne kneepjes van het vak geleerd!’, vertelt de ondernemer. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het pand, die een compleet nieuw uiterlijk – inclusief grote pui – krijgt. Nettenbreijer is geliefd in de omgeving en zijn klanten staan te popelen om zijn patat te proeven. Om de opening van de nieuwe vestiging in het vertrouwde Rotterdam te vieren deelt Bram Ladage couponflyers uit met leuke acties die de hele maand maart bij het nieuwste filiaal inwisselbaar zijn.

Reageer op dit artikel