nieuws

Gustor MeatBoutique verkoopt exclusief vlees online

Strategie 1408

Gustor MeatBoutique is één van de eerste slagers die online vlees aanbiedt. Van 100 procent raszuivere Japanse Black Wagyu tot krokodillenstaart uit Zimbabwe en Mangalica buikspek uit Hongarije.

Gustor MeatBoutique verkoopt exclusief vlees online
Japanse Black Wagyu. Beeld: Gustor MeatBoutique

Gustor MeatBoutique zet in op de exclusievere vleessoorten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Rubia Callega entrecote en de dry-aged hamburger. Deze hamburger wordt gemaakt van drie soorten rund: de gerijpte Holstein, Rubia Gallega en Vache Flamande. Grof gemalen en alleen op smaak gebracht met wat peper en zout om de typische nootachtige smaak van het gerijpte vlees tot zijn recht te laten komen. Naast al dat rundvlees is er voor de liefhebber ook vlees van het varken, wild, gevogelte, lam, kalf en biologisch vlees in de Gustor MeatBoutique verkrijgbaar. Ook de ‘vergeten stukken’ als runds- en varkenswangen, longhaas en bavette zijn in de online winkel te koop.

Over Gustor MeatBoutique

De Rubia Callega Entrecote

Gustor MeatBoutique is een premium online slager, in handen van de vijfde generatie slagers. Voorheen met een slagerij in België, inmiddels enkel online met uitzonderlijk en dry-aged vlees wat geleverd wordt in Nederland, België en Frankrijk. Voor 11.00 uur besteld is de volgende dag in huis (dinsdag t/m zaterdag). Het vlees wordt vlak voor de levering vers gesneden en stuk voor stuk vacuüm verpakt.

Lees ook: ‘Food grootste groeier bij onlinebestedingen’

Reageer op dit artikel