nieuws

Samenwerking tussen Gelderblom en Van Leeuwen Vleeswaren geïntensiveerd

Strategie 284

Gelderblom en Van Leeuwen Vleeswaren zijn een verregaande samenwerking aangegaan. Van Leeuwen is exclusief verantwoordelijk voor alle ambachtelijke producten die in de Gelderblom franchisevestigingen worden verkocht.

Samenwerking tussen Gelderblom en Van Leeuwen Vleeswaren geïntensiveerd
Eigenaar Jan Gelderblom (midden), van Gelderblom Franchise in vlees, is recentelijk een verregaande vorm van samenwerking aangegaan met Van Leeuwen Vleeswaren (links Hans van Leeuwen en rechts Ada van Leeuwen).

Hans en Ada van Leeuwen verzorgen al 22 jaar de ambachtelijke worstmakerij voor Gelderblom Franchise in vlees. In het kader van verregaande groei en professionalisering werd het noodzakelijk voor beide partijen om efficiënter te gaan samenwerken een contract op te stellen.

De verkoop, inkoop en voorraadbeheersing ligt bij Jan Gelderblom en Hans van Leeuwen is verantwoordelijk voor de gehele productie van alle ambachtelijke producten die exclusief in 24 franchisevestigingen worden verkocht. De ‘eigen’ worstmakerij is al vanaf het begin een belangrijke pijler van de Gelderblom formule.

De ondertekening vond plaats op het kantoor van het CVB (Centrum voor Bedrijfsopvolging) te Maartensdijk die de laatste jaren een adviserende rol vervulde in de formule ontwikkeling.

Reageer op dit artikel