nieuws

‘Gouden Slagersring is een super gave ervaring’

Strategie 69

Meedoen aan de Gouden Slagersring is winnen. Jessica Golverdingen werd vorig jaar tweede in de categorie Jong Talent en legt uit waarom iedereen mee moet doen aan de vakwedstrijd.

‘Gouden Slagersring is een super gave ervaring’
Dirk Tap won in 2016 in de categorie Jong Talent met zijn Pulled Farm. Jessica Golverdingen eindigde op een tweede plek met haar Kalfs-lamsboutrollade. Foto: Feike Faase

Jessica Golverdingen eindigde in 2016 op de tweede plek met haar Kalfs-lamsboutrollade in de categorie Jong Talent van de Gouden Slagersring. Nu roept ze iedereen op om aan de editie in 2017 deel te nemen.

Oproep

Enthousiast geworden door Jessica? Schrijf je dan gelijk in voor de Gouden Slagersring. Leerlingen van de SVO kunnen onder vermelding van hun studentennummer zich gratis inschrijven.

Gouden Slagersring 2017

De Gouden Slagersring is een unieke vakwedstrijd, die al sinds 1953 bestaat. De wedstrijd wordt georganiseerd door Vleesmagazine (Vakmedianet) in samenwerking met de Broederschap van de Gouden Slagersring, KNS en SVO vakopleiding food.

In 2017 staat de wedstrijd in het teken van innovatieve producten die voor minstens 40 procent uit vlees bestaan en een significant lager natriumgehalte hebben, waarbij de Receptenmap voor het Slagersbedrijf de norm is. Alle wedstrijdproducten worden beoordeeld op de volgende punten:

• Innovatieve waarde
• Economische waarde
• Productkwaliteit (uitwendig aanzien, geur en smaak, samenstelling en consistentie)

De winnaar van deze wedstrijd krijgt een gouden ring en wordt lid van de Broederschap.

De keuring van de producten vindt plaats op:
donderdag 16 maart 2017 bij SVO aan de Sleepboot 2 in Houten.

Reageer op dit artikel