nieuws

Formule met biologische hamburgers opent eerste vestiging

Strategie 23

Gezonde, biologische en verantwoorde hamburgers; dat is het credo van Burgerdock, een nieuw concept dat binnenkort in Deventer van start gaat.

Formule met biologische hamburgers opent eerste vestiging
Archief Vleesmagazine

Burgerdock is het bedenksel van een aantal horecaondernemers dat een moderne en toekomstgerichte formule in de markt wil zetten. De initiatiefnemers hopen hiermee mensen naar de binnenstad te lokken en werkgelegenheid te creëren.

Lokale producten

‘Burgerdock zal gebruikmaken van zo veel mogelijk lokale producten’, aldus mede-eigenaar Marc Veldhuis. Het vlees voor de burgers komt van een vleesproducent in de regio. ‘Ons doel is om verantwoorde burgers aan de man te brengen.’ Naast de gewone 100 procent rundvlees burgers zal Burgerdock ook vegetarische en glutenvrije burgers verkopen.

Negen vestigingen

Burgerdock wil vestigingen openen op A1-locaties in het centrum van veel steden. De planning is om in 2018 nog negen vestigingen te openen in diverse steden met behulp van crowdfunding. ‘Voor de eerste vestiging zijn 50 procent van de opties al volgeschreven’, meldt Veldhuis.

Reageer op dit artikel