artikel

Het beste van Vleesmagazine van 2018

Strategie 230

Goede verhalen horen niet in de la te verdwijnen. Aan het eind van het jaar wil Vleesmagazine graag een aantal artikelen uit het magazine met jou delen. Om deze reden hebben wij de beste artikelen van het afgelopen jaar voor je gebundeld.

Het beste van Vleesmagazine van 2018

Het Beste van Vleesmagazine is een selectie van artikelen over ondernemers, ontwikkelingen en trends uit de vleessector, een greep uit de honderden pagina’s die in 2018 zijn gepubliceerd. Reportages bij mooie bedrijven in zowel de ambachtelijke, als de industriële tak van de branche. Interviews met kampioenen en winnaars van wedstrijden, verslaggeving van evenementen en artikelen met tips voor ondernemers.

Met Het Beste van Vleesmagazine blikken we nog eenmaal terug op 2018.

het beste van 2018

Reageer op dit artikel