nieuws

Ron Verzijl wordt formulemanager bij Bureau Topslager

Slagersnieuws 610

Ron Verzijl is aan de slag gegaan als formulemanager bij Bureau Topslager. Om de formule en haar missie en visie sterker uit te dragen is het volgens Topslager belangrijk dat er een centraal aanspreekpunt komt, waar alle Topslagers bij terecht kunnen voor ondersteuning.

Ron Verzijl wordt formulemanager bij Bureau Topslager
Ron Verzijl formulemanager bij Bureau Topslager.

Ron Verzijl is geen onbekende in de slagersbranche. Tot vorig jaar was hij zelfstandig ondernemer met zijn eigen slagerij in Den Haag. Daarna is hij gestart als interim slager en in deze rol valt hij nog steeds een aantal dagen per week in bij diverse slagerijen in de regio Rotterdam en Den Haag.

Eerlijk, behulpzaam en vakbekwaam

De mensen om hem heen omschrijven Verzijl volgens Topslagers als een eerlijk, behulpzaam en vakbekwaam persoon die prettig is in de omgang. ‘Met zijn kennis en ervaring, en leergierige en actieve instelling, is Ron een meer dan waardevolle uitbreiding binnen Bureau Topslager. De komende weken zullen de Topslagers kennis met  hem maken’, aldus laat de slagerijformule weten.

De Topslage-formule

Topslager is een slagerijformule actief in Nederland en België. De formule is in Nederland opgericht in 1949 door J. Ruitenbeek en is vanaf 1974 ook actief in België. De formule is destijds opgericht om de aangesloten ambachtelijke Topslagers te helpen zich te kunnen onderscheiden van de andere aanbieders in hun marktgebied.

Reageer op dit artikel