nieuws

Marian Lemsom per direct directeur KNS

Slagersnieuws 1578

Marian Lemsom is per direct benoemd als directeur van de KNS. Huidig directeur Peter Hoogenboom is ernstig ziek.

Marian Lemsom per direct directeur KNS
Marian Lemsom directeur KNS

Marian Lemsom, Hoofd beleid, pr en communicatie bij Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) neemt de taken van Peter Hoogenboom vanaf vandaag over.

Behandelplan

Het behandelplan voor Peter Hoogenboom is nog niet helemaal duidelijk, maar het is zeker dat hij langdurig afwezig is. Marian Lemsom geeft aan dat het sowieso al de bedoeling was dat ze Hoogenboom in 2023 op zou volgen, maar door deze onvoorziene verdrietige omstandigheden is dit naar voren gehaald. Er is sprake van een tijdelijke situatie. Op dit moment is niet in te schatten wanneer Peter Hoogenboom terugkeert.

Komende tijd

Ook is nog niet duidelijk wie Marian Lemsom opvolgt. ‘Daar gaan we de komende tijd naar kijken’, laat Lemsom aan Vleesmagazine weten. Vooralsnog blijft ze de woordvoering namens KNS doen.

Fred Karremans

Het zijn zware tijden voor de KNS. Op woensdag 27 maart overleed Fred Karremans, voorzitter van de slagersorganisatie. Afgelopen vrijdag vond zijn uitvaart, in besloten kring, plaats. Het voorzitterschap van de KNS wordt, op het verzoek van het bestuur, tijdelijk waargenomen door oud-voorzitter Ad Bergwerff.

Lees ook

Update: uitvaart KNS-voorzitter Karremans besloten

 

Reageer op dit artikel