nieuws

Jan Zandbergen breidt assortiment grain fed rundvlees uit met Evita’s Choice

Slagersnieuws 3740

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat breidt zijn al ruime assortiment graangevoerd rundvlees uit met een extra origine: hoogwaardig grain fed rund uit Argentinië. Hiervoor heeft de vleesimporteur het merk Evita’s Choice opgezet.

Jan Zandbergen breidt assortiment grain fed rundvlees uit met Evita’s Choice
Evita’s Choice levert vlees van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman-ras. (afbeelding: Jan Zandbergen)

Argentinië behoort tot de top-3 van rundvleesexporteurs. ‘Goed, smaakvol rundvlees zit verbonden aan de identiteit van Argentinië. Niet voor niets vindt men overal ter wereld Argentijnse steakhouses’, aldus Jan Zandbergen in een persbericht. Onder de naam Evita’s Choice biedt het bedrijf hoge kwaliteit graangevoerd Argentijns rund aan. Met deze verwijzing naar de charismatische Eva Perón combineert Jan Zandbergen met het merk Evita’s Choice twee Argentijnse symbolen.

Succesvolle eigenschappen ouderrassen

Evita’s Choice levert vlees van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman-ras. In deze Braford- en Brangus-runderen zijn de succesvolle eigenschappen van de ouderrassen verenigt, resulterend in een rund dat in veel klimaten goed kan gedijen, een goede weerstaand heeft en een uitstekende kwaliteit rundvlees produceert.

Uitgestrekte pampa’s

De runderen leven op de uitgestrekte pampa’s. In het eindstadium gaan de runderen naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel, wat leidt tot extra smaak.

Succesvolle concepten

Evita’s Choice vormt een aanvulling op het hoogwaardige rundvleesassortiment van Jan Zandbergen. Het bedrijf heeft eerder al succesvolle concepten met betrekking tot graangevoerd rundvlees uit Australië (1788), Uruguay (Charrua) en USA (Family’s Beef) op de Europese markt gebracht. ‘Met de uitbreiding versterkt Jan Zandbergen zijn positie als hét loket waar de foodservice en retail terecht kan voor een volledig assortiment van het steeds populairder wordende graangevoerd rundvlees’, stelt het bedrijf

Wilt u meer informatie over het graangevoerd rundvlees en de snitten die Jan Zandbergen aanbiedt, kijk dan op de website www.janzandbergen.nl of neem contact op met de sales-afdeling, tel. (0318) 56 35 63 of e-mailadres sales@janzandbergen.nl.

Reageer op dit artikel