nieuws

Spek ’n Span winnaar Keurslager ‘Verzin de naam’-actie

Slagersnieuws 336

De nieuwste Keurslager-specialiteit had nog geen naam. Duizenden consumenten gaven van 6 tot en met 18 maart gehoor aan de oproep een leuke en toepasselijke naam te verzinnen. Sinds maandag 27 maart heeft de Keurslager Special een naam: Spek ’n Span.

Spek ’n Span winnaar Keurslager ‘Verzin de naam’-actie
Afbeelding: Vereniging van Keurslagers

De ‘Verzin de naam’-actie van de Vereniging van Keurslagers was een groot succes. Duizenden consumenten hebben via de Keurslagerijen, social media en website gehoor gegeven aan de oproep om een leuke en toepasselijke naam te verzinnen.

Uit alle inzendingen werd een landelijke top-3 samengesteld, waarop kon worden gestemd:

  • Spek ’n Span
  • Slagersmuffin
  • Tartaretouille

Live poll

Ruim zevenduizend consumenten hebben de afgelopen dagen via een live poll op de Keurslager Facebookpagina op de top-3 gestemd. Op maandag 27 maart bleek Spek ’n Span, bedacht door mevrouw Van der Weerd uit Franeker, de meeste stemmen te hebben. Zij wint één jaar gratis Keurslager Specials op haar bord.

‘Meesterwerkje’

Om de week maakt elke Keurslager een compleet nieuw ‘meesterwerkje’, de Special. De Spek ’n Span Special bestaat uit een combinatie van gekruid tartaar en katenspek met een bijpassende mix van prei, ui en kaas. De Spek ’n Span was in de winkel verkrijgbaar tot 18 maart. Van 26 juni tot en met 8 juli komt deze Special terug in de winkel. ‘Alle Nederlandse Keurslagers staan klaar om meer te vertellen over het Keurslagervakmanschap en de Special’, aldus de Vereniging van Keurslagers.

Reageer op dit artikel