nieuws

Brabantse slagers kunnen zich profileren tijdens Beleef het Ambacht

Slagersnieuws 61

Brabantse slagers, die trots zijn op hun werk, kunnen op zaterdag 26 november 2016 deelnemen aan Beleef het Ambacht. Die dag kunnen zij het brede publiek laten zien wat het slagersambacht voor hen betekent.

Brabantse slagers kunnen zich profileren tijdens Beleef het Ambacht
Foto: archief Vleesmagazine

De ambachtelijk ondernemer is continu bezig met het maken, repareren, restaureren of bewerken van producten of het leveren van persoonlijke diensten. Veel mensen weten niets af  van ambachten in het algemeen en dat van slager in het bijzonder. ‘Ze hebben geen idee van het belang ervan. Ambacht staat wel voor kwaliteit, maar ook vaak voor duur’, aldus het Centrum voor Ambachtseconomie (CvAE), initiatiefnemer van Bleef het Ambacht. ‘Door deelname aan Beleef het Ambacht kun je het brede publiek laten zien wat jouw ambacht voor jou betekent. Je bezoekers zullen meer waardering krijgen voor jouw werk. Je zet door deelname jouw werk én het ambacht beter op de kaart.’

Marketingactiviteiten

Deelnemende slagers kunnen zelf bepalen wat ze de bezoekers in hun onderneming willen laten zien, ervaren of doen. ‘Zo kun je de dag zo leuk mogelijk maken, zowel voor je bezoekers als voor jezelf’, stelt het CvAE, dat zelf zorgdraagt voor de marketingactiviteiten. Deelnemers zijn vindbaar op de campagnewebsite en krijgen van de initiatiefnemer een speciaal promotiepakket met folders, posters en een vlag.

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk via dezelfde website.

Reageer op dit artikel