nieuws

Vleesmagazine bezoekt Parmaham-festival en -rijpingshuis

Slagersnieuws

Op uitnodiging van het Consorzio del Prosciutto di Parma nam Vleesmagazine van vrijdag 11 tot en met zondag 13 september deel aan een persreis naar Italië. In het oktobernummer van Vleesmagazine een verslag van het bezoek aan Parma en Milaan.

Vleesmagazine bezoekt Parmaham-festival en -rijpingshuis
Foto: Vleesmagazine

Naast een bezoek aan het Parmaham-festival in Parma en Parmaham-rijpingshuis Pio Tosino S.p.A. in Langhirano werd door de genodigden een bezoek afgelegd aan de Foodexpo Milaan, een nieuwe beurs voor de levensmiddelen sector in Italië. Pio Tosino S.p.A. produceert jaarlijks ongeveer 100.000 Parmahammen en brengt deze via eigen salesvertegenwoordigers zowel in Italië als daarbuiten. De Parmahammen vinden aftrek binnen de Europese Unie, maar worden ook geëxporteerd naar de Verenigde Staten, Japan, China, Canada en Australië.

Reageer op dit artikel