nieuws

Salomon FoodWorld introduceert nieuwe burgers

Slagersnieuws

Salomon FoodWorld, voorheen Vion Foodservice, heeft in de afgelopen 35 jaar meer dan 5 miljard burgers geproduceerd. De marktleider introduceert een aantal nieuwe producten: de Homestyle Angus Burger, de Quick & Easy Burger en een variant van de Sunny Veggie Burger.

Salomon FoodWorld introduceert nieuwe burgers
De Homestyle Angus Burger. Foto: Salomon FoodWorld

Salomon FoodWorld lanceerde in 2012 een hamburger met een huisgemaakt uiterlijk: de Homestyle burger. ‘Nu heeft deze er een broertje bij’, aldus operations director & head of market Remco Kerssens. ‘De nieuwe Homestyle Angus Burger is een smaakvolle traktatie in home-made stijl en is gemaakt van 100 procent gecertificeerd Angus-rundvlees uit Ierland.’

Snelle burger

De nieuwe foodtrend is het zogenoemde allday snacking. ‘De druk om continu snel en lekker eten te serveren is groot’, vervolgt Kerssens. ‘En dat vaak in kleine outlets, met beperkte keukenapparatuur en met weinig personeel. Wij hebben daarom de Quick & Easy Burger ontwikkeld. Deze voorgegaarde en gekruide rundvleesburgers zien er uit en smaken als versgemaakt.’ Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (60 gram, 100 gram en 140 gram) en kunnen snel worden bereid in een combi-steamer of de magnetron.

Veganistische variant

De Sunny Veggie Burger bestond al en is nu ook verkrijgbaar in een veganistische variant. ‘Een heerlijke, lichte, bewuste keuze, zonder dierlijke ingrediënten’, zegt Kerssens.

Voor meer informatie: Salomon-foodworld.com

Reageer op dit artikel