nieuws

Nationale Rookworstwedstrijd 2015 nadert ontknoping

Slagersnieuws

Kookstudio en Barbecue Business in het Gelderse Velp is vrijdag 25 september het toneel van de keuring van de producten die zijn ingeleverd voor de Nationale Rookworstwedstrijd 2015. Het is dit jaar de 41e keer dat deze nationale slagersvakwedstrijd wordt gehouden door Arnhem Rookworststad.

Nationale Rookworstwedstrijd 2015 nadert ontknoping
Archief Vleesmagazine

Vandaag, woensdag 23 september, is de laatste dag dat slagers zich kunnen inschrijven voor de wedstrijd. Morgen, donderdag 24 september, dienen de deelnemende slagers hun producten in te leveren, waarna die vrijdag 25 september worden gekeurd. De prijsuitreiking van de Nationale Rookworstwedstrijd heeft zaterdag 10 oktober plaats bij Hotel Van der valk, langs de A12 bij Duiven.

Gouden Rookworst

Alle ambachtelijke slagers en/of hun worstmakers worden door Arnhem Rookworststad in de gelegenheid gesteld het komende rookworstseizoen zeer goed voorbereid te starten met een prijs of de felbegeerde kampioensprijs, de Gouden Rookworst.

Inspiratie en innovatie

Slagers kunnen zich ook inschrijven voor de tiende editie van de KNS Inspiratie-/Innovatiewedstrijd. ‘Vorig jaar was deze klasse een groot succes, met  veel inschrijvingen en mooie, nieuwe, bekroonde producten.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar het e-mailadres van Arnhem Rookworststad, arnhemrookworststad@gmail.com. Inschrijfformulieren zijn ook te downloaden op de website van de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).

Reageer op dit artikel