nieuws

POV steunt Varkens Vandaag met €25.000

Slagersnieuws

De Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) stelt dit jaar 25.000 euro subsidie beschikbaar aan Varkens Vandaag.

POV steunt Varkens Vandaag met €25.000
Afbeelding: POV

De subsidie is mogelijk dankzij donaties van varkenshouders en toeleverende bedrijven in de varkenshouderij. ‘Wij zijn iedereen die een vrijwillige bijdrage heeft gestort dankbaar dat zij het belang inzien van goede sector-pr. Organisaties als Varkens Vandaag zijn daarbij onmisbaar’, zegt POV-voorzitter Ingrid Jansen.

Positieve activiteiten
Varkens Vandaag ontwikkelt en voert positieve activiteiten uit die de Nederlandse varkenshouderij in een positief daglicht brengen. De varkenshouders zoeken daarbij de samenwerking met toeleveranciers en collega-varkenshouders.

Publiciteit
Varkens Vandaag doet dit onder meer door het verwerven van publiciteit in lokale, regionale en landelijke (massa)media. De berichten worden regelmatig gekoppeld aan (bestaande) positieve publieksacties. De berichten en acties hebben een gevarieerd karakter terwijl varkenshouders en hun toeleveranciers een actieve rol vervullen bij de uitvoering ervan.

Varkens Vandaag
Rob van Schie voorzitter Varkens Vandaag: ‘Wij zijn heel erg blij dat we ons werk kunnen blijven uitvoeren en roepen dan ook iedereen op maximaal gebruik te maken van de hulp en ondersteuning van onze communicatieadviseur. Wij brengen open dagen, klassenbezoek, innovaties en ander positief varkensnieuws onder de aandacht van de media. Ook geven wij adviezen bij vragen rondom pers en media.’

Reageer op dit artikel