nieuws

SteakChamp: intelligente vleesthermometer voor steaks

Slagersnieuws

Het is niet eenvoudig om de perfecte steak te bereiden, zelfs voor professionals. TTP Concepts biedt met de SteakChamp 3 in 1 de oplossing. SteakChamp is een zeer nauwkeurige elektronische thermometer die precies aangeeft wanneer een steak klaar is om te serveren.

SteakChamp: intelligente vleesthermometer voor steaks
SteakChamp / TTP Concepts

Zodra de steak de juiste temperatuur heeft bereikt, gaat het ledlichtje van de SteakChamp knipperen. Groen betekent medium rare, geel medium en rood medium well. ‘Haal de biefstuk van de hittebron af zodra de gewenste cuisson is bereikt. Leg het vlees te rusten en wanneer het lichtje stopt met knipperen, is de steak klaar om te serveren’, aldus TTP Concepts, Steak Champ-dealer voor de Benelux.

Specificaties

De SteakChamp is te gebruiken in de oven, in de pan, op de grill en op de barbecue. De prijs bedraagt €49,95 per stuk. De thermometer is te koop bij de betere kookwinkels en warenhuizen. Voor meer informatie over producten van SteakChamp en verkooppunten kunnen belangstellenden terecht op de website van TTP Concepts.

Reageer op dit artikel