nieuws

Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille reikt prijzen uit

Slagersnieuws

In theaterhotel de Oranjerie in Roermond zijn zaterdag 19 april de jaarlijkse prijzen van de Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille uitgereikt. Voor de 34e keer werden de prijswinnaars tijdens een geanimeerd diner-dansant gehuldigd.

Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille reikt prijzen uit
De Nederlandse kampioenen. Foto: Confrérie des Chevaliers du Goûte-Andouille

In het internationale deelnemersveld behaalde slagerij Hans van Borre uit Castricum de 3e internationale prijs. Nationaal kampioenen Nederland waren slagerij Rien Baas uit Leerdam (1e) en Van Zoggel Catering uit Berlicum. Begin maart 2016 wordt de wedstrijd voor de 35e keer gehouden.

Prijswinnaars

De Nederlandse prijswinnaars zijn:

  • 3e internationaal kampioen: Hans van Borre (Castricum)
  • 1e Nationaal Nederland: Rien Baas (Leerdam)
  • 2e Nationaal Nederland: Van Zoggel (Berlicum)
  • Nationaal Kampioen Droge worst: F.J.T. Gerritschen (Zevenaar)
  • Nationaal Kampioen Gekookte ham: Slagerij Zwaard (De Lier)
  • Nationaal Kampioen Paté: Waterlant’s Weelde (Oosthuizen)
  • Nationaal Kampioen Leverworst: Slagerij Lotgering (Bunnik)
  • Nationaal Kampioen Gekookte worstsoorten: Peter Tap (Ameide)
  • Nationaal Kampioen Grillworst: Tholhuisen (Renesse)
  • Nationaal Kampioen Kant en Klaar: W. Coenen
Reageer op dit artikel