nieuws

Nieuwe bestuursleden aangetreden bij Stichting Slavakto

Slagersnieuws

Het bestuur van de Slavakto, de organiserende stichting van slagersevenementen voor de gehele vleesbranche, wordt uitgebreid naar zeven leden. Tevens zijn er wisselingen in het bestuur. ‘Met de Slavakto op komst zijn de nieuwe leden een sterke aanvulling’, aldus de stichting.

Nieuwe bestuursleden aangetreden bij Stichting Slavakto
Een impressie van de Slavakto 2012. Dit jaar heeft het evenement plaats op 21, 22 en 23 september, opnieuw in de Jaarbeurs in Utrecht. Foto: Herbert Wiggerman

Voorzitter Gilles van Dalen en bestuurslid Wim Haarsma zijn per 1 januari 2015 gestopt met hun werkzaamheden als bestuurder van de Slavakto. In de zoektocht naar nieuwe bestuurders is het bestuur uitgekomen bij Wim van den Brink en Geert Verdaasdonk. Van den Brink is directeur belangenbehartiging bij de KNS en heeft met ingang van 27 januari 2015 het voorzitterschap op zich genomen. Verdaasdonk is directeur van de VAV/VDB – groep.

Twee extra leden

Michel Driessen, directeur Verstegen Spices & Sauces, is benoemd tot nieuw bestuurslid. Het zevende bestuurslid wordt een vertegenwoordiger uit de slagerswereld. Samen met de huidige bestuursleden Frank Patz (Epos), Frans de Leede (Delmo) en Ruud Bakker (Vereniging van Keurslagers) vormen deze personen het bestuur van de Stichting Slavakto.

‘Vlees 2015’

Belangrijkste taak van het huidige bestuur is de invulling van de Slavakto die plaatsvindt op 21, 22 en 23 september 2015 en het thema ‘Vlees 2015’ draagt. Door dit thema te kiezen, verwacht het bestuur dat iedereen die professioneel met vlees werkt, geïnteresseerd is in de aankomende Slavakto-editie.

Reageer op dit artikel