nieuws

Geslaagde Demodagen Vereniging van Keurslagers

Slagersnieuws

Gezellig, inspirerend, leuke sfeer, mooie producten, interessante masterclasses, verrassend theaterprogramma.’ Dat waren over het algemeen de reacties van de bezoekers van de demodagen van Keurslagers. Deze vonden plaats op maandag 16 en dinsdag 17 maart in de Partyboulevard in Leusden.

Geslaagde Demodagen Vereniging van Keurslagers
Er viel ook dit jaar tijdens de Demodagen weer van alles te proeven en te keuren voor de Keurslagers. Foto: Vereniging van Keurslagers

De grotere tent op de nieuwe locatie beviel goed. Er waren dit jaar 150 bezoekers meer dan vorig jaar. De demodagen zijn de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor Keurslagers en oud-Keurslagers en hun medewerkers. Leveranciers traden op als exposant.

Ontspannen sfeer

De Vereniging van Keurslagers is zeer enthousiast over het verloop van de dagen. ‘In een ontspannen sfeer hebben we met onze leden kunnen bijpraten. Met het gevarieerde programma hebben we de Keurslagers veel ingrediënten geboden waarmee ze aan de slag kunnen in hun onderneming’, aldus Ruud Bakker, directeur van de Vereniging van Keurslagers.

Reageer op dit artikel