nieuws

Nijmegenaar vast na diefstal vleespakketten in Arnhem

Slagersnieuws

Een 47-jarige inwoner van Nijmegen is zaterdag 7 februari aangehouden, nadat hij vleespakketten had gestolen bij een supermarkt in Arnhem. Bij zijn vlucht werd de vleesdief gegrepen door een beveiliger en een supermarktmedewerker. Dat meldt dagblad De Gelderlander

Nijmegenaar vast na diefstal vleespakketten in Arnhem
Foto: Hans Prinsen

De beveiliger zag dat de Nijmegenaar vleespakketten in zijn broek stopte, waarna de vleesdief via de nooduitgang van de supermarkt ervandoor ging. Al rennend sloeg hij enkele malen met zijn elleboog naar de beveiliger en een medewerker van de supermarkt, die eveneens de achtervolging had ingezet.

Hevig verzet

Op de parkeerplaats bij de supermarkt sprong de vleesdief in de struiken. Daar hij door zijn achtervolgers worden overmeesterd. De man verzette zich vervolgens hevig en moest in bedwang worden gehouden tot de politie arriveerde. Agenten constateerden op het politiebureau dat de 47-jarige nog meer vleespakketten in zijn broek had. De vleesdief zit in voorlopige hechtenis.

Reageer op dit artikel