nieuws

Ledenbijeenkomsten KNS kennen nieuwe opzet

Slagersnieuws

De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) houdt op de maandagen 9 en 23 maart ledenbijeenkomsten in respectievelijk Apeldoorn en Breda. De opzet is dit jaar anders dan in voorgaande jaren. De middagen starten met enkele miniworkshops. Daarna zijn er twee plenaire presentaties voor alle deelnemende ondernemers.

Ledenbijeenkomsten KNS kennen nieuwe opzet
Afbeelding: Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie

De ledenbijeenkomsten beginnen om 16.30 uur met de ontvangst. Een half uur later, om 17.00 uur, starten de workshops. De aanwezige slagers kunnen zelf bepalen welke miniworkshops zij bijwonen: ‘Pensioen, wat verandert er in de rol voor werkgevers?’, ‘Verzuim in de slagerij’, ‘Geldzorgen bij werknemers, wat zijn de risico’s voor de werkgever?’, ‘Online zoeken en gevonden worden’, ‘Green Deal, energie en kosten besparen in de slagerij’ of ‘Wat brengt de KNS jou?’.

‘Smakelijk eten’

Nadat de aanwezigen van 17.45 tot 18.30 uur hebben genoten van een broodmaaltijd met soep, presenteert Ik Onderneem! ‘Smakelijk eten in de taal van nu’. De mannen van Ik Onderneem gaan in op het feit dat consumenten watertanden van een plaatje en niet van een stukje tekst. Hoe kun je dit als slager eenvoudig toepassen met de klant van nu?

Fysieke winkels

Vanaf 19.30 uur vertelt Rick Moorman zijn inspirerende verhaal. Deze gepassioneerde eigenaar van House of Men en mede-eigenaar van het kledinglabel van Humberto Tan gelooft heilig in de toekomst van fysieke winkels. Ondanks dat hij actief is in een andere branche, heeft hij hetzelfde doel als slagers: succesvol verkopen. Succesvol verkopen kan volgens Moorman alleen door de klant te kennen en oprechte aandacht te geven. Met concrete voorbeelden en een dosis humor geeft hij de aanwezigen een andere kijk op de klanten voor de slagerstoonbank 20.15 tot 20.45 uur wordt de bijeenkomst beëindigd met een afsluitende borrel.

Voor meer informatie: Knsnet.nl/ledenbijeenkomsten.

Reageer op dit artikel