nieuws

Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen Schagen op woensdag 25 maart

Slagersnieuws

De Koninlijke Vereeniging tot het houden van Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen van Vee te Schagen is gestart met de voorbereiding voor de jaarlijkse tentoonstellingen. Die heeft dit jaar plaats op woensdag 25 maart.

Jaarlijksche Paaschtentoonstellingen Schagen op woensdag 25 maart

‘Mede dankzij een grote groep enthousiaste Keurslagers komen dit jaar weer zeer beste dikbillen in Schagen; dit jaar is de aanvoervergoeding voor weidevee verhoogd’, aldus de organisatie. In het overdekte winkelcentrum is een tentoonstelling van konijnen, cavia’s, hoenders en sierduiven. Verder is een grote diversiteit aan landbouwwerktuigen te bezichtigen.

Grote belangstelling

De tentoonstelling in het centrum van Schagen mag zich elk jaar verheugen in een grote belangstelling. Het aantal bezoekers bedraagt ongeveer 30.000. De toegang tot de tentoonstellingen, die van 9.00 tot 15.00 uur duren, is gratis.

Voor meer informatie: Paasveeschagen.nl.

Reageer op dit artikel