nieuws

Ellis Gourmet Burger opent tweede Nederlandse vestiging

Slagersnieuws

Na een succesvolle start in het centrum van Rotterdam opent Ellis Gourmet Burger op donderdag 19 februari een tweede Nederlandse vestiging. De nieuwe locatie is gevestigd in een historisch pand aan de Prinsengracht 422 in Amsterdam. Om de opening te vieren worden er die dag van 11.30 to9t 20.00 uur gratis burgers uitgedeeld.

Ellis Gourmet Burger opent tweede Nederlandse vestiging
Foto: Ellis Gourmet Burger

Ellis Gourmet Burger is in België met zeven filialen naar eigen zeggen nu al meer dan twee jaar een begrip. Het bedrijf is opgezet door een groepje vrienden met een enorme liefde voor hamburgers. Het eerste Nederlandse filiaal is begin december in Rotterdam geopend en loopt inmiddels zo goed dat een tweede Nederlandse vestiging ‘een logische volgende stap’ is.

Monumentaal pand

Net als bij de eerdere Belgische filialen en het eerste Nederlandse filiaal is ook in Amsterdam gekozen voor een karakteristiek monumentaal pand. In het pand waar eerder pop-up-restaurants zoals Repéré en Henk rouleerden, ‘ligt nu fulltime de focus op de heerlijkste burgers’.

Topkwaliteit

‘Ellis Gourmet Burger blinkt uit in burgers van topkwaliteit’, aldus een woordvoerder van Ellis Gourmet Burger. ‘Eerste keus rundvlees voor optimale smaak en een à la minute bereiding zorgen voor burgers om nooit meer te vergeten.’ Naast de hamburgers van rund kan de klant er ook terecht voor een burger van kip- of lamsvlees. Voor vegetariërs is er zelfs een sojaburger. Dat alles gaat gepaard met knapperige friet, frisse coleslaw en versgebakken broodjes. ‘Met originele bereidingen en een eigentijdse look & feel onderscheidt Ellis Gourmet Burger zich van de rest.’

Fast casual dining

Het restaurant speelt in op de trend van fast casual dining, waarbij mensen in een restaurant voor eenvoudig, maar kwalitatief goed eten kiezen. Mensen kunnen bij Ellis Gourmet Burger terecht voor ‘een snelle, maar smaakvolle maaltijd in een sfeervolle ambiance’. In het restaurant wordt de gast aan tafel bediend.

Reageer op dit artikel