nieuws

Van der Valk opent nog twee Versmarkten

Slagersnieuws

De opening van de eerste Valk Versmarkt in Voorschoten krijgt later dit jaar een vervolg met nog twee vestigingen. Deze openen de deuren bij de hotels in Akersloot en Zwolle. Daarna moet de formule worden uitgerold naar de rest van het land. Dat meldt dagblad De Telegraaf.

Van der Valk opent nog twee Versmarkten
De eerste Valk Versmarkt opende afgelopen week de deuren naast restaurant De Gouden Leeuw in Voorschoten. Foto: Distrifood

De eerste Valk Versmarkt opende afgelopen week de deuren naast restaurant De Gouden Leeuw in Voorschoten. ‘De eerste drie dagen had ik al bijna 3000 klanten’, zegt ondernemer Marcus van der Valk in de krant. De winkel richt zich voornamelijk op de verkoop van versproducten met een uitgebreid assortiment vlees, vleeswaren, groente en zuivel. Daarnaast is er een assortiment kruidenierswaren aanwezig, volledig gericht op het completeren van de inkopen voor de maaltijd.

Prijzenslag

De onderneming denkt de prijzenslag met de supermarktsector makkelijk aan te kunnen. ‘Omdat we de inkoop van de restaurants en winkels combineren, kunnen we lagere prijzen bedingen bij leveranciers. Daarvan profiteert de klant’, zegt Marcus van der Valk. De kant-en-klare maaltijden worden bereid onder leiding van de voormalige chef-kok van restaurant De Beukenhof in Oegstgeest.

Geen toiletrollen

Producten als frisdrank en chips zijn er niet te krijgen en dat blijft ook zo. ‘We krijgen hier geen toiletrollen in de schappen, daar zijn andere winkels voor.’ Voordeel van de Valk Versmarkten is dat deze beschikken over veel gratis parkeerruimte.

Reageer op dit artikel