nieuws

DGS Group gaat verder als Group of Butchers

Slagersnieuws

Het in 1997 opgerichte bedrijf DGS, in de jaren uitgegroeid tot de DGS Group, slaat in 2015 een nieuwe weg in en gaat verder onder de naam Group of Butchers. De keuze voor een nieuwe naam luidt een totale herpositionering in van ‘deze kwalitatieve speler in de markt van vleeswaren en toebereide vleesproducten’. Hierbij wordt gefocust op de kernwaarden passie, innovatie en vakmanschap.

DGS Group gaat verder als Group of Butchers
Group of Butchers heeft de ambitie om zich in 2015 verder te positioneren als marktleider op het gebied van verse kwaliteitsvleeswaren. Foto: Harald Lakerveld / Lakerveld Fotodesign

Group of Butchers bestaat uit zes gespecialiseerde productiebedrijven die op een traditionele wijze hoogwaardige vleeswaren maken voor de retailmarkt, de out-of-home-markt en (airline-)cateraars. De directie van Group of Butchers, allen ambitieuze, jonge ondernemers met een liefde voor het slagersvak, heeft als doel om de lekkerste en kwalitatief allerbeste producten af te leveren. Iedere dag vers. Hierbij focust Group of Butchers op zeven productgroepen:
Gehaktballen en -snacks, Filet Americain, gegrilde ambachtelijke vleeswaren, rundervleeswaren, rotisserieproducten, rookworsten en luxe ambachtelijke gekookte hammen.

Innovatie en vernieuwing

De heren achter Group of Butchers komen voort uit meerdere generaties ondernemers in vlees en vleeswaren. Nick Visser, Wilbert Wolfs, Ralph de Vries en Geert Verbrugge beschrijven zichzelf dan ook graag als een groep slagers die werken met vlees, maar die niet zomaar vleeswaren maken. Ze zijn met elkaar verbonden door een grote passie voor het mooie product en zijn constant bezig met het creëren van nieuwe concepten met vleeswaren en toebereide vleesproducten. Innovatie en vernieuwing zijn dan ook leidend bij de snel groeiende onderneming. Group of Butchers is voor haar hoge productkwaliteit dan ook al twee jaar achtereen onderscheiden met de Indistributie Trofee, de prijs die retailers toekennen aan hun beste leverancier. Ook voor 2015 is Group of Butchers genomineerd.

Jarenlange vakkennis

Group of Butchers focust op kwaliteit. Dit begint met het gebruik van kwaliteitsgrondstoffen als basisvoorwaarde, hierna volgt volgens hen echter het belangrijkste element, namelijk de bereiding. Het zijn deze bereidingswijzen die de producten van de Group of Butchers zo uniek maken. Met jarenlange vakkennis in ambachtelijke bereidingswijzen zoals roken, grillen, koken, bakken en braden, maar ook het mengen, kruiden, zouten, drogen en
rijpen van het vlees ontstaat het echte verschil.

Marktleider

Group of Butchers heeft de ambitie om zich in 2015 verder te positioneren als marktleider op het gebied van verse kwaliteitsvleeswaren. Hierbij voegen de onderliggende zes gespecialiseerde productielocaties in Nederland en België allen iets van henzelf toe aan hetgene dat zij maken. Het totale bedrijf laat zich hierbij dagelijks leiden door het motto ‘Let’s make something special!’.

Reageer op dit artikel