nieuws

Rotterdam in rij voor gratis hamburger

Slagersnieuws

Ter ere van de opening van het eerste filiaal in Nederland deelde Ellis Gourmet Burger afgelopen dinsdag gratis hamburgers uit in Rotterdam. Daar trok massale belangstelling. De wachttijd bedroeg een half uur.

Rotterdam in rij voor gratis hamburger
In de rij voor gratis Ellis hamburger. Foto: Nieuwe Haring Communicatie.

Ellis Gourmet Burger is al twee jaar lang een begrip in België. Met zeven vestigingen bij onze zuiderburen timmert deze keten aan de weg. Met nu de eerste Nederlandse vestiging, in Rotterdam, vlak bij het Centraal Station. Dinsdag werden er de hele dag gratis hamburgers uitgedeeld, ter ere van de opening.

Rode loper

Voor het restaurant lag een rode loper waarop hamburgerfans in de rij stonden tot ze in het restaurant een gratis burger ontvingen. Favoriet bleek de Ellis-burger met bacon en kaas, maar ook de funky chicken en guaco waco lamb deden het goed.

Reageer op dit artikel