nieuws

Prettige kerstdagen

Slagersnieuws

De drukste periode van het jaar ligt weer achter u. Morgen en vrijdag even uitpuffen. En vanaf zaterdag vol gas richting 2015. De redactie van Vleesmagazine wenst al haar fans, volgers en abonnees een paar heel fijne kerstdagen.

Prettige kerstdagen

Het jaar 2014 was een belangrijk en ook mooi jaar voor Vleesmagazine. Een compleet nieuw team onder aanvoering van hoofdredacteur Marijke Buijs nam het stokje over van de ploeg die begin dit jaar nog aangevoerd werd door Harrie Leijten.

Samen met een handvol freelancers en vaste medewerkers uit de branche (Denk aan Gertjan Kiers, Paul van Trigt en Yvon Bemelman) werkte de redactie hard om het merk Vleesmagazine nog verder te versterken.

In 2015 gaat de redactie daar mee door. Vleesmagazine staat aan de vooravond van een grondige facelift, zoals dat in 2014 gerealiseerd werd bij Bakkerswereld. Kortom, Vleesmagazine heeft zin in 2015. De redactie hoopt u ook. Maar nu eerst even kerst. Twee dagen rust. Geniet ervan.

Reageer op dit artikel