nieuws

Slager met Ster 2014: sterren voor 47 slagerijbedrijven

Slagersnieuws

Tijdens het event Slager met Ster hebben maandagavond 17 november 47 slagerijbedrijven uit alle hoeken van Nederland 1, 2 of 3 sterren uitgereikt gekregen. De editie 2014 van de competitie leert dat kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid binnen de bekroonde ondernemingen van topniveau zijn.

Slager met Ster 2014: sterren voor 47 slagerijbedrijven

Tijdens de feestavond in Hart van Holland in Nijkerk werden door Froukje de Both de namen van twintig bedrijven genoemd bij de uitreiking van 1 ster. Nog eens twintig bedrijven kregen van de presentatrice te horen dat zij vanaf nu 2 sterren mogen voeren. Helemaal uitgelaten was de sfeer onder maar liefst zeven teams; zij kregen in het party- en congrescentrum te horen dat hun prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid uitmuntend zijn. Deze zeven teams werden bekroond met 3 sterren.

Onderscheiden

Slager met Ster is een initiatief van Vleesmagazine. De sterren die worden uitgereikt aan het einde van deze competitie zijn voor slagers die zich onderscheiden door uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. Het doel van Slager met Ster is het bevorderen van de kwaliteit en het imago van de totale ambachtelijke slagerijbranche. Aan de competitie werd medewerking verleend door het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC), dat kan bogen op jarenlange ervaring met de vergelijkbare competitie Bakker met Ster.

Reageer op dit artikel