nieuws

Slager met Ster 2014: spanning stijgt tot climax

Slagersnieuws

Bij verschillende ambachtelijke slagersbedrijven in alle hoeken van het land zal de spanning de laatste dagen steeds meer voelbaar zijn geworden. En die spanning stijgt vandaag (maandag 17 november) tot een climax, als de genomineerden voor Slager met Ster 2014 in Nijkerk bijeenkomen in de hoop 1, 2 of misschien zelfs 3 sterren te mogen voeren.

Slager met Ster 2014: spanning stijgt tot climax
Zou er dit jaar - net als in 2013, toen Keurslager Van Hest uit Goirle als enige de volle buit pakte - een slagersbedrijf zijn dat aan de haal gaat met 3 sterren? Spannend!

De redactie van Vleesmagazine, samen met het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) organisator van de competitie, doet verslag van het event Slager met Ster in party- en congrescentrum Hart van Holland via deze website en Twitter. Wie een abonnement heeft op de digitale nieuwsbrief van Vleesmagazine, ontvangt een speciale editie van deze nieuwsbrief, zodra alle sterren zijn uitgereikt. Wij wensen de teams van vakmensen van alle genomineerde slagerijen veel sterkte tijdens de spannende uren die resteren tot de uitreiking!

Reageer op dit artikel