nieuws

IJsselhallen in Zwolle vanavond toneel van NSM 2014

Slagersnieuws

Veel slagers zullen de datum van vandaag, maandag 10 november, al maanden geleden hebben ‘geblokt’ in hun agenda. Voor wie dat niet heeft gedaan en het misschien zelfs is vergeten: de IJsselhallen aan de Rieteweg 4 in Zwolle zijn vandaag vanaf 18.00 uur het toneel van de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM).

IJsselhallen in Zwolle vanavond toneel van NSM 2014
Topkok Robert Kranenborg verzorgt vandaag, maandag 10 november, tijdens de NSM 2014 een presentatie. Foto: Ron Jansen

De editie 2014 gaat van 18.00 tot 19.00 uur van start met de inloop, waarbij de bezoekers onder het genot van een drankje kunnen netwerken. Daarnaast krijgen zij de gelegenheid vertegenwoordigers van bedrijven uit de branche te ontmoeten.

Hoogtepunt

Nadat tussen 19.00 en 19.30 uur de prijzen van de vakwedstrijden zijn uitgereikt aan de rubriekskampioenen, heeft het hoogtepunt van de avond plaats: vanaf 21.15 uur verzorgt topkok Robert Kranenborg een presentatie. Vervolgens staan tussen 22.00 een 22.30 uur de prijsuitreikingen aan de provinciale kampioenen en de algemeen kampioen van de vakwedstrijden op het programma. De NSM wordt van 22.30 tot 23.30 uur besloten met een borrel.

Voor meer informatie: Nsmvakwedstrijden.nl en IJsselhallen.nl.

Reageer op dit artikel