nieuws

Echtpaar Welling opent filiaal Gelderblom in Houten

Slagersnieuws

Ondernemersechtpaar Patrick en Corianne Welling heeft een eigen filiaal van Gelderblom Slagerij & Partyservice geopend in Houten. De winkel, voorheen Gildeslager de Ploeg, is gelegen in de nieuwe wijk Castellum in het gelijknamige winkelcentrum, waar Gelderblom zich mengt met meerdere landelijke ketens en supermarkten.

Echtpaar Welling opent filiaal Gelderblom in Houten
Corianne en Patrick Welling, met tussen hen in commercieel manager Dominique Melis. Foto: Gelderblom Slagerij & Partyservice

Castellum is een wijk waar nog steeds wordt gebouwd, wat voldoende perspectief biedt voor de toekomst. Eerder dit jaar pakte Gelderblom groots uit met een nieuwe pilotstore in Rotterdam Hillegersberg, waarbij tevens het 30-jarig bestaan van de organisatie werd gevierd.

Derde nieuwe winkel

Gelderblom Slagerij & Partyservice opent in Houten de derde nieuwe winkel van dit jaar en verwacht deze groei komend jaar voort te zetten.

Reageer op dit artikel