nieuws

Duitse vleesspecialiteiten van Käfer op Den Haag CS

Slagersnieuws

De Nürnberger of Thüringer Bratwurst, de klassieke Currywurst, de German Burger en de Frankfurter Original Knackwurst met bijpassende bijgerechten zoals zuurkool of een Beierse salade en verschillende soorten mosterd, al deze typisch Duitse vleesproducten kunnen worden gekocht bij Käfer German Kitchen, een nieuw restaurantconcept op het Centraal Station in Den Haag.

Duitse vleesspecialiteiten van Käfer op Den Haag CS
Foto: Käfer German Kitchen

Bij Käfer German Kitchen kunnen de Duitse vleesspecialiteiten zowel take-out als binnen worden genuttigd. Gasten kunnen verder kiezen uit verfijnde koude en warme sandwiches met gekookt rundvlees, forel of Beierse kaas, klassiekers als aardappel- en linzensoep, geselecteerde detailhandelproducten en Paulaner Bier. Op deze manier wil het filiaal hét adres worden voor alle mensen die de Duitse keuken waarderen of ermee bekend willen raken.

Ambassadeurs

‘Wij zien onszelf als de ambassadeurs van Duitse cultuur, aangezien we de typische Duitse specialiteiten van de hoogste kwaliteit uit Duitsland exporteren’, zegt Casper van het Hof, directeur van Käfer Hospitality International GmbH. ‘Wij willen graag – en dat is onderdeel van de Käfer-filosofie – de gasten verassen en hun verwachtingen overtreffen. Niet alleen in termen van eten en drinken, maar ook in termen van service en de expertise van onze werknemers. We willen graag dat onze klanten, waar ze dan ook ter wereld zijn, een plezierige ervaring hebben als ze in de Käfer German Kitchen zijn en dat ze graag terugkomen.’

Oorsprong

De oorsprong van de Käfer Gruppe ligt in 1930, toen Paul en Elsa Käfer een supermarkt openen. De hoofdvestiging van het bedrijf, dat sinds 1992 door de kleinzoon van de oprichter, Michael Käfer wordt geleid, is gevestigd aan de Prinzregentenstraße in München. Het bedrijf specialiseert in detailhandel van delicatessen, restaurant en catering services. Door zijn doorlopend succes en hoog aanzien is het zowel in München als internationaal uitgebreid.

Partyservice

Vandaag heeft Käfer meer dan duizend medewerkers in verschillende zakelijke gebieden en in 2013 bereikte ze een omzet van €128 miljoen. Het merk  staat voor ‘Passie voor kwaliteit’, de beste service, creativiteit, exclusiviteit en innovatie. In de afgelopen vijftig jaar werd de Käfer Partyservice een wereldwijde speler en een marktleider voor hoge-kwaliteitcatering in Europa. Jaarlijks serveert Käfer ongeveer 220.000 bezoekers op ongeveer 1200 evenementen in Duitsland en de rest van de wereld.

Reageer op dit artikel