nieuws

Competitie over twee ronden met verschillende onderdelen

Slagersnieuws

De competitie Slager met Ster bestaat uit verschillende onderdelen die zijn verdeeld over twee ronden. De bevindingen van een vakjury, mystery shoppers, een juryteam van retaildeskundigen en een ondernemersjury vormen samen de basis voor de toekenning van 1, 2 of 3 sterren.

Competitie over twee ronden met verschillende onderdelen

In de voorronde werden deelnemende slagerswinkels beoordeeld door de vakjury en twee onaangekondigde mystery shoppers. Verder was er een winkelbeoordeling waarbij een aankoop werd gedaan. Bij het behalen van de nominatienorm in de voorronde, volgde de nominatie voor 1, 2 of 3 sterren.

Collega-genomineerden

In die laatste ronde beoordeelde een juryteam van retaildeskundigen nogmaals onaangekondigd de winkel en winkeluitstraling. Een ondernemersjury, bestaande uit twee genomineerde collega-slagers, jureerde aangekondigd een collega-genomineerde in een andere provincie, onder begeleiding van een officiële beoordelaar. Het eindresultaat van de voorronde werd in de finale beoordeling meegenomen.

> Bekijk hier een interactieve kaart met alle sterrenwinnaars

Reageer op dit artikel