nieuws

Topkok Kranenborg verzorgt presentatie op NSM 2014

Slagersnieuws

Robert Kranenborg verzorgt op maandagavond 10 november een interessante en inspirerende presentatie tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) 2014. Aansluitend reikt de topkok in de IJsselhallen in Zwolle de prijzen uit voor de vakwedstrijden.

Topkok Kranenborg verzorgt presentatie op NSM 2014
Robert Kranenborg verzorgt tijdens de NSM 2014 een presentatie en reikt de prijzen van de vakwedstrijden uit. Foto: Ron Jansen

Robert Kranenborg was als chef-kok jarenlang werkzaam bij restaurants als La Cravache d’Or in Brussel, Corona in Den Haag en La Rive in het Amsterdamse Amstel Hotel. Hij behaalde daar twee Michelinsterren. Sinds 2009 is hij als televisiekok te zien in programma’s als The Taste, Over de Kook en Topchef.

Vakwedstrijden

Voor de vakwedstrijden zijn twee bekroningen te verdienen: Goud met Ster en Goud. Naast de provinciaal kampioen, wordt ook de algeheel kampioen bekendgemaakt. Met een bekroning kunnen slagers hun consument laten zien dat zij de lekkerste ambachtelijke producten verkopen. ‘Meedoen levert dus winst op, vergroot uw vak- en innovatiekennis en wie weet overhandigt Robert Kranenborg u de felbegeerde prijs’, aldus de organisatie van de NSM.

Aanmelding

Tot zaterdag 25 oktober kunnen slagers hun producten aanmelden voor jurering. Meer informatie over de inschrijving is te vinden op Nsmvakwedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel