nieuws

Recordaantal inschrijvingen voor NSM-vakwedstrijden

Slagersnieuws

De inschrijvingen op de NSM-vakwedstrijden lopen storm. Met nog een kleine week te gaan tot de sluitingsdatum, zijn er ruim 20 procent meer producten ingeschreven ten opzichte van de vorige editie.

Recordaantal inschrijvingen voor NSM-vakwedstrijden

‘Dit is een recordaantal productaanmeldingen en daar zijn we erg blij mee. Ook hebben zich 20 procent meer slagers aangemeld’,  geeft het bestuur van de Noordelijke Slagers Manifestatie aan. ‘De reacties zijn ook louter positief. We hopen dat in deze laatste dagen nog meer slagers zich zullen aanmelden.’

Vakwedstrijden

Voor de vakwedstrijden zijn twee bekroningen te verdienen: Goud met Ster en Goud. Naast de provinciaal kampioen, wordt ook de algeheel kampioen bekendgemaakt. Met een bekroning kan een slager de consument laten zien dat hij of zij de lekkerste ambachtelijke producten verkoopt. ‘Meedoen levert dus winst op, vergroot de vak- en innovatiekennis en wie weet overhandigt topkok Robert Kranenborg de felbegeerde prijs op maandag 10 november’, vervolgt het NSM-bestuur.

Tot zaterdag 25 oktober kunnen producten worden aangemeld voor jurering. Meer informatie over de inschrijving is te vinden op Nsmvakwedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel