nieuws

Inschrijvingstermijn voor vakwedstrijden NSM verlengd

Slagersnieuws

Vanwege het succes van de inschrijvingen is de inschrijvingstermijn voor inschrijving van ambachtelijke producten voor de vakwedstrijden tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) met een week verlengd. Slagers hebben nog tot en met vrijdag 31 oktober de gelegenheid producten in te schrijven.

Inschrijvingstermijn voor vakwedstrijden NSM verlengd
'De laatste weken liep het storm met de aanmeldingen, met een recordaantal tot gevolg. Op dit moment zijn er al meer producten ingeschreven dan bij de vorige editie in 2012', aldus het NSM-bestuur. Foto: Noordelijke Slagers Manifestatie

‘De laatste weken liep het storm met de aanmeldingen, met een recordaantal tot gevolg. Op dit moment zijn er al meer producten ingeschreven dan bij de vorige editie in 2012. Meedoen levert winst op! We hopen dat zoveel mogelijk slagers hun producten inschrijven. Met deze extra week willen wij hen de gelegenheid hiervoor geven’, aldus het NSM-bestuur.

Twee bekroningen

Voor de vakwedstrijden zijn twee bekroningen te verdienen: Goud met Ster en Goud. Naast de provinciaal kampioen, wordt ook de algeheel kampioen bekendgemaakt. Met een bekroning kunnen deelnemers de consument laten zien dat zij de lekkerste ambachtelijke producten verkopen. ‘Meedoen levert dus winst op, vergroot vak- en innovatiekennis en wie weet overhandigt topkok Robert Kranenborg de felbegeerde prijs op maandag 10 november’, vervolgt de organisatie.

Voor meer informatie: Nsmvakwedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel