nieuws

Gildeslagers: forse korting op Slager met Ster

Slagersnieuws

Slagers, aangesloten bij het Worstmakersgilde, krijgen forse korting op de jaarlijkse contributie, wanneer zij zich komend jaar inschrijven voor het evenement ‘Slager met Ster’.

Gildeslagers: forse korting op Slager met Ster

Het bestuur van het Worstmakersgilde belooft de leden € 200,- korting op de jaarlijkse bijdrage. Deze korting zou de aangesloten slagers moeten inspireren zich aan te melden voor deze jaarlijkse vakwedstrijd, waarvan de editie van dit kalenderjaar het hoogtepunt bereikt, tijdens de jaarlijkse ‘sterrenregen’, op maandagavond 17 november in Nijkerk.

De korting geldt voor alle leden van het Worstmakersgilde en komt dan in plaats van de eigen winkelkeuring, die ook door het NBC wordt gedaan.

De juryonderdelen in de voorronde bestonden in 2014 uit twee maal een onaangekondigd bezoek van een mysteryshopper en een onaangekondigd bezoek van een winkelbeoordeelaar. Daarnaast kwam de vakjury aangekondigd langs, om te kijken naar de onderneming en het ondernemerschap in zijn geheel. Die vakjury beoordeelde daarbij, naast de slagerij en slagerswinkel in het algemeen, het personeel, de organisatie, de financiële bedrijfsvoering en de visie van de ondernemer.

Doel van Slager met Ster is kwaliteitshandhaving en -verbetering van de ambachtelijke slagersbranche. Door één, twee of wellicht zelfs drie sterren te scoren onderscheidt de slager zich van zijn concurrentie en krijgt daarmee een interessante marketingtool in handen.

Reageer op dit artikel