nieuws

Aanmelding voor KNS Regiobijeenkomsten nog mogelijk

Slagersnieuws

Belangstellenden kunnen zich nog aanmelden voor de KNS Regiobijeenkomsten die dit najaar in het teken staan van ‘De Nieuwe Winkel Straat’ en online vindbaarheid. De bijeenkomsten hebben plaats op de donderdagavonden 30 oktober en 6 en 13 november bij achtereenvolgens SVO Best, SVO Rijswijk en SVO Zwolle.

Aanmelding voor KNS Regiobijeenkomsten nog mogelijk

Toekomstgericht, dat is ‘De Nieuwe Winkel Straat’. Doel van dit project is om ook in de toekomst te zorgen dat winkelgebieden interessant én relevant zijn voor de consument. Volgens de KNS ‘een fenomeen waar je als (slager) ondernemer niet omheen kunt’. Nadat de KNS Regiobijeenkomst om 19.00 uur is begonnen met de ontvangst met koffie en thee, komt ‘De Nieuwe Winkel Straat’ van 19.30 tot 20.45 uur uit en te na aan de orde.

Informatie

Na een pauze van 20.45 tot 21.00 uur, wordt tot 21.45 uur ingegaan op online vindbaarheid. ‘Consumenten zoeken onderweg – bijvoorbeeld bij de tandarts, in de trein, in de winkel, et cetera – steeds vaker naar online informatie voor het doen van een aankoop. De slagerij is hiermee niet meer alleen fysiek in de winkelstraat, maar ook op vele plekken online. Online vindbaarheid via websites, Facebook en Google is daarom heel belangrijk’, stelt de KNS. Aan bod komen vragen als ‘Hoe vindbaar ben jij?’, ‘Hoe vindbaar wil je zijn?’ en ‘Hoe wil je jouw (potentiele) klanten vinden?’. De aanwezigen krijgen praktische tips om hiermee aan de slag te gaan. Vervolgens wordt de KNS Regiobijeenkomst afgesloten met een borrel.

Voor meer informatie en/of aanmelding: Knsnet.nl.

Reageer op dit artikel