nieuws

Themamiddag voedselveiligheid Wageningen Universiteit

Slagersnieuws

Hoe kunt u als slager voedselveiligheid op een kosten effectieve wijze waarborgen? Welke spelers in de keten dragen de verantwoordelijkheid voor de borging van voedselveiligheid? En wat is de rol van de overheid in het toezicht? De themamiddag ‘voedselveiligheid’ van de Wageningen Universite stelt u in staat om de borging van voedselveiligheid binnen uw bedrijf en in de keten kritisch te bekijken en te evalueren.

Themamiddag voedselveiligheid Wageningen Universiteit

Verschillende sprekers waaronder dr. ir. Ine van der Fels van Wageningen UR en Hans Beuger van de NVWA reiken u aan de hand van casussen handvatten aan om in uw bedrijf en binnen de keten de borging van voedselveiligheid op een optimale en koste effectieve manier in te vullen. Dit vindt plaats in een interactieve setting met veel ruimte voor discussie. Datum: donderdag 6 november 2014.

Meer info en kosten.

Reageer op dit artikel