nieuws

Succesvolle opening Keurslager Burggraaf

Slagersnieuws

Keurslager Burggraaf in Culemborg is op 3 september geopend als Keurslager. Hij ontving in de openingsweek vierhonderd klanten meer dan normaal.

Succesvolle opening Keurslager Burggraaf

“Dit heeft te maken met een sterke openingsactie en het nieuwe logo op de gevel. Daarnaast sloot mijn collega-Keurslager in Culemborg’, aldus Burggraaf.

Burggraaf is trots dat hij is aangesloten bij de Vereniging van Keurslagers. “Het totaalpakket van marketing- en communicatiediensten, winkelmaterialen, nieuwe specialiteiten, een groep vaktechnische adviseurs en een professionele uitstraling heeft mij doen kiezen voor de Keurslagerformule.” Ook Burgraaf’s klanten reageren positief op het K-logo op de gevel. “Het heeft een sterke uitstraling, landelijke bekendheid en straalt een bepaald kwaliteitsniveau uit waar wij ons voordeel mee doen”, aldus de ondernemer.

Reageer op dit artikel