nieuws

NVV-voorzitter Ingrid Jansen helpt tijdens Weekend van het Varken

Slagersnieuws

De kersverse voorzitter Ingrid Jansen (foto) van de Nederlandse Vakbond Varkenshouders gaat zaterdag 13 september bij varkenshouder Klaas Damsteegt in Nieuw-Lekkerland helpen tijdens het Weekend van het Varken.

NVV-voorzitter Ingrid Jansen helpt tijdens Weekend van het Varken

 

Met het Weekend van het Varken, een initiatief van de Stichting Varkens in Zicht, worden burgers van harte uitgenodigd om te komen kijken tijdens open dagen bij in totaal 36 varkenshouders in Nederland. De varkenshouderij wil graag aan burgers laten zien hoe het werkt op een varkensbedrijf. Bij veel bedrijven zijn extra activiteiten georganiseerd zoals een barbecue of een biggenrace.

Ingrid Jansen maakt zich als voorzitter van de NVV sterk voor een positief imago voor de varkenshouderij en noemt het Weekend van het Varken ‘zeer belangrijk’ voor de sector. ‘Hiermee kunnen we burgers massaal kennis laten maken met onze mooie sector en worden mensen in de gelegenheid gesteld het échte verhaal te zien en te horen.’

Reageer op dit artikel