nieuws

KNS maakt namen kanshebbers Lekkerste Bal Gehakt bekend

Slagersnieuws

De Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS) heeft de namen bekendgemaakt van de drie slagers waarvan producten kans maken te worden uitgeroepen tot Lekkerste Bal Gehakt en de Lekkerste Gehaktvariant. Maandag 29 september wordt duidelijk wie Theo Beerens opvolgt, die in 2013 met zijn producten beide titels won.

KNS maakt namen kanshebbers Lekkerste Bal Gehakt bekend

De slagers die de topdrie van de strijd om de titel Lekkerste Bal Gehakt vormen, zijn – in willekeurige volgorde – Slagerij Bram Haak uit Rotterdam, Slagerij Smit uit Ternaard en Keurslagerij Marco van Strien uit ‘s-Gravenmoer.

Gehaktvariant

De kanshebbers voor de titel Lekkerste Gehaktvariant zijn – eveneens in willekeurige volgorde de Fleur de Mer van Slagerij Buth uit Ooltgensplaat, de Butcher Meat High Tea van Gelderblom Slagerij en Partyservice uit Rotterdam en de Real American BBQ Meat Ball van Keurslagerij Horst uit Epe.

Finalekeuring

Tijdens de finalekeuring op donderdag 18 september keurde de jury voor de laatste keer de door de deelnemers ingestuurde producten. Ook werd gekeken naar de mysterieaankoop bij de finalisten. Daarbij lette de jury erop of de inzending en de consumentenaankoop van dezelfde kwaliteit waren.

Ontknoping

De ontknoping van beide wedstrijden heeft maandag 29 september plaats tijdens de prijsuitreiking in De Glazen Ruimte in Maarssen.

Reageer op dit artikel