nieuws

Etiket van papier naar digitaal

Slagersnieuws

Bon Vivant In-site, softwarehuis in de versbranche, heeft een nieuw productinformatiesysteem ontwikkeld: 2c-IT. Met dit systeem speelt het bedrijf in op de nieuwe Etiketteringswetgeving die in december 2014 ingaat.

Etiket van papier naar digitaal

“2c-IT is ontwikkeld voor ondernemers die moeten voldoen aan de nieuwe Etiketteringswetgeving én aan de groeiende behoefte van de consument aan informatievoorziening”, aldus het bedrijf.

Digitaal etiket

2c-IT bestaat uit een scherm, vastgezet in een houder, met daarop productinformatie, een narrowcastingmodule en een website-applicatie. De gebruiker krijgt productinformatie over onder andere ingrediënten, allergenen, bewaaradviezen en bereidingstips. De gebruiker kan op een touchscreen scherm specifieke productinformatie verkrijgen, naar zichzelf e-mailen en eventueel uitprinten. Bovendien kunnen ze via een website-applicatie ook online de productinformatie van de ondernemer verkrijgen. 2c-IT is dus eigenlijk een digitaal etiket.

Gebruiksgemak

“Het grootste voordeel voor de ondernemer is dat hij met 2c-IT een complete weergave van de etiketteringselementen heeft”, aldus Bon Vivant In-site. “Denk hierbij aan een narrowcastingsysteem en een printmodule voor een etiket. De database van 2c-IT is eenvoudig in te vullen en te bewerken binnen een compleet softwaresysteem en filiaalbedrijven kunnen gebruik maken van één database. Voor meer gebruikersgemak zijn er koppelingen tot stand gebracht met PS in foodservice, PS voor slagers en SpecsPlaza. Ook andere koppelingen zijn mogelijk.”

Informatiedagen

Bon Vivant In-site organiseert informatiedagen over 2c-IT op dinsdag 9 september, maandag 15 september, maandag 20 oktober en donderdag 30 oktober tussen 16.00 en 21.00 uur in de showroom in Nunspeet, Industrieweg 66. Meer informatie is te vinden op www.bonvivantinsite.nl/2c-it

Reageer op dit artikel