nieuws

Dungelmann opent derde Haagse vestiging

Slagersnieuws

Met de ingebruikname van een circa 30 vierkante meter grote winkel in winkelcentrum De Passage heeft traiteur Dungelmann op donderdag 18 september zijn derde winkel in Den Haag geopend.

Dungelmann opent derde Haagse vestiging

‘Dungelmann is al ruim 150 jaar een begrip voor fijnproevers. De traiteur staat bekend om twee oer-Hollandse lekkernijen: het balletje gehakt en de croquet. De klassieke en de nieuwe ‘koninklijke’ croquet en de ambachtelijke bereiding van producten, een goede prijs-kwaliteitverhoudong en de ouderwetse service worden geroemd’, aldus Dungelmann. ‘Voor een goed begin van de dag kan de klant terecht voor een heerlijk ontbijt. In de speciale ‘To Go’-verpakking neemt de klant het zo mee.’

High traffic

Doelstelling van Dungelmann is om op meerdere high-trafficlocaties een vestiging te openen. De traiteur, die het predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mag voeren, heeft momenteel verder nog winkels in de Hoogstraat en winkelcentrum New Babylon, beide gelegen in Den Haag. Dungelmann werd bij de opening van de derde vestiging geadviseerd door Theo Wit Retail Vastgoed, die voor de traiteur alle vastgoed gerelateerde zaken behartigd.

Reageer op dit artikel