nieuws

Daan Ruijter Uw Slager 2014 -2015

Slagersnieuws

Slager Daan Ruijter uit Obdam is Uw Slager van het Jaar 2014 -2015 geworden. Op de jaarlijkse Uw Slager Feestavond reikte Winkelformule Uw Slager voor de vierde jaar op rij de prijs uit. De slagerij werd in het kader van deze wedstrijd beoordeeld op een groot aantal criteria en kwam als hoogste uit de bus.

Daan Ruijter Uw Slager 2014 -2015

In totaal namen 70 deelnemers, ofwel Uw Slager winkels uit heel Nederland aan de wedstrijd deel. Allen werden zij door een onafhankelijke en deskundige jury beoordeeld op vele criteria als hygiëne, klantvriendelijkheid, productpresentatie, winkeluitstraling en promotie.

De uitslag was als volgt:

1e prijs: Uw Slager Daan Ruijter Obdam

2e prijs: Uw Slager Bouma Steenwijkerwold

Gedeelde 3e prijs voor: Uw Slager Patrick Lagrand Bergen en Uw Slager Dick en Griet Purmerend

4e prijs: Uw Slager Sander Duin Breezand (winnaar van vorig jaar)

5e prijs: Uw Slager Wip Hallum

Het doel van de winkelwedstrijd is om aangesloten ondernemers inzicht en handvatten te geven, waarmee zij in hun winkel direct aan de slag kunnen. ‘De beoordelingen leveren een goed beeld en bewustwording op van kansen en bedreigingen. Ondernemers kunnen die gebruiken om de klant nog beter van dienst te zijn, met als doel meer omzet en rendement.  Als formule spelen we hierop in door de slagers op die gebieden extra te ondersteunen in hun succes’, aldus formule manager Cees van den Berg.

Reageer op dit artikel