nieuws

Nationale-Nederlanden steunt culinair initiatief

Slagersnieuws

Philippe Cleuren, eigenaar van Grand Café Maastricht Soiron op het Vrijthof, richtte de club ‘Vrienden van het Spaans Gouvernement’ op om de duurzame Limburgse keuken te promoten. Verzekeraar Nationale-Nederlanden steunt dit initiatief met een donatie van €2.500.

Nationale-Nederlanden steunt culinair initiatief
Philippe Cleuren heeft omringd door 'Vrienden van het Spaans Gouvernement' van Wendela Strobosch en Carola Ticheler-Snabel van Nationale-Nederlanden de cheque ontvangen.

“De van oudsher duurzame Limburgse keuken is onterecht enigszins in vergetelheid geraakt”, vindt Cleuren. “Die keuken is Bourgondisch genieten ten top met haar heerlijke soepen, vlees- en visgerechten en zeer eigen nagerechten.” Om dat te bewijzende richtte hij de club ‘Vrienden van het Spaans Gouvernement’ op. Elk kwartaal verzorgt de club een Limburgse gastronomische thema-avond. Culinaire liefhebbers kunnen dan in het Grand Café genieten van een heerlijk diner met bijpassende wijnen en muziek.

Steun van Nationale-Nederlanden

Op de drukbezochte openingsavond op 21 augustus overhandigden communicatiemanagers Carola Ticheler-Snabel en Wendela Strobosch een cheque van €2.500,- aan Cleuren. Hij is zeer in zijn nopjes met de donatie van Nationale-Nederlanden en niet minder met de opkomst. “Het initiatief wordt omarmd, onder andere door onze gouverneur Th. Bovens die mij succes wenste. Onze gasten, waaronder diverse prominenten uit het bedrijfsleven, genoten van ons oud-Limburgse viergangendiner.”

De donaties van Nationale-Nederlanden zijn onderdeel van een in 2013 gestarte campagne waarin wordt gewezen op het belang om na te denken over een goede oudedagsvoorziening. Daarbij zet Nationale-Nederlanden in op initiatieven en objecten die al jarenlang onlosmakelijk verbonden zijn met de uitstraling en sfeer van hun omgeving en daarmee het leven plezieriger maken.

Reageer op dit artikel