nieuws

KNS op bezoek bij werkgevers IYBC-kandidaten

Slagersnieuws

Op 12 en 13 september vindt de International Young Butchers Competition plaats in Zwitserland.

KNS op bezoek bij werkgevers IYBC-kandidaten

De kandidaten Joey Baan, Nathan Burggraaf en reserve-kandidaat Kristian Grooten zijn bezig met de laatste trainingen, een enorme klus voor deze SVO-leerlingen maar ook een enorme kans. Deze kans hebben zij natuurlijk deels aan zich zelf te danken door hun inzet en kwaliteiten maar ook hun werkgever speelt hierin een rol, aldus KNS.

De KNS ging daarom op pad om, mede namens SVO Food, bij Chateaubriand, de werkgever van Joey, Gildeslager Burggraaf, de werkgever van Nathan en Uw Slager van Dijk, de werkgever van Kristiaan een oorkonde aan te bieden ter onderstreping van de support. “Onze dank is groot aan de werkgevers en wij wensen de jongens natuurlijk een hele succesvolle wedstrijd toe,” aldus Peter Hoogenboom.

Reageer op dit artikel