nieuws

Gebrek aan belangstelling: NSM verplaatst, andere vorm

Slagersnieuws

De Noordelijke Slagers Manifestatie (NSM) is verplaatst en krijgt een andere, meer inhoudelijke opzet. Bovendien wordt het een ééndaags event. Op 10 november, en dus niet op 29 & 30 september. De locatie blijft onveranderd: de IJsselhallen in Zwolle. Het ‘nieuwe’ evenement voor staat geheel in het teken van kennisoverdracht en inspiratie. Vakwedstrijden spelen een prominente rol.

Gebrek aan belangstelling: NSM verplaatst, andere vorm

Uit het land blijkt dat bedrijven minder behoefte hebben om grote stands te reserveren. Daarom is de insteek van het evenement gewijzigd. Het alternatieve evenement in de IJsselhallen in Zwolle sluit aan bij de wensen van de exposant en biedt de bezoeker een interessant avondprogramma.

Het avondvullende programma biedt de bezoeker volop vakinhoudelijke inspiratie. Vanaf 18.30 uur staat het delen van vak- en innovatiekennis, het ontmoeten van vakgenoten en kennis maken met de producten en diensten van bedrijven uit de branche centraal. Interessante sprekers gaan onder andere in op de veranderende wetgeving, marketing, sales, advies en vooral op smaak en beleving. Daarnaast krijgen de winnaars van de vakwedstrijden een welverdiend erepodium.

Deelnemende bedrijven krijgen de kans om speciale ‘hotspots’ in de zaal te huren. Dit zijn ruimtes waar zij producten en diensten kunnen presenteren, laten proeven en bezoekers kunnen informeren. Meer informatie over het huren van deze hotspots, het evenement, programma en de plattegrond staat op: www.nsmzwolle.nl

Reageer op dit artikel