nieuws

Dierenbescherming krijgt veetransportreis cadeau

Slagersnieuws

Voorzitter Henk Bleker van Vee&Logistiek Nederland, de brancheorganisatie voor handel, transport en import en export van levend vee, biedt directeur van de Dierenbescherming Frank Dales een veetransportreis als cadeau aan.

Dierenbescherming krijgt veetransportreis cadeau

Het gaat om een kalvertransportreis vanuit een Oost-Europees land naar Nederland. “De Dierenbescherming heeft wel eens kritiek op lange afstandtransporten van kalveren, maar zolang de kalveren beter af zijn in Nederland dan over de grens, willen wij dat blijven doen. Met deze kalvertransportreis willen wij laten zien dat de jonge dieren op een prima manier worden verzorgd en behandeld tijdens het transport”, aldus Henk Bleker.

Over Vee&Logistiek Nederland

Vee&Logistiek Nederland is de brancheorganisatie voor ondernemers in de veehandel en het veetransport,

Reageer op dit artikel